Vladimir Putin proglašen najseksipilnijim muškarcem u Rusiji

Internet stranica za zapošljavanje Superjob.ru provela je anketu među dvije tisuće Rusa, a ona je pokazala da je najseksipilniji muškarac u toj zemlji – 68-godišnjak.

Riječ je, očekivano, o ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu za kojeg je glasalo 18% ruskih muškaraca i 17% žena, piše Moscow Times.

“Rusi i dalje Vladimira Putina smatraju najatraktivnijim poznatim muškarcem u zemlji. S njim se ne mogu mjeriti ni sportaši ili glumci u toj zemlji”, navodi se na spomenutoj stranici.

Putina, na ‘sigurnoj udaljenosti’, u anketi slijede glumci Dmitry Nagiyev, Danila Kozlovsky i Konstantin Khabensky. Portal je proveo osobno istraživanje među tisuću muškaraca i tisuću žena u više od 300 gradova diljem Rusije u razdoblju od 22. ižujka do 1. travnja.

U istoj anketi, zanimljivo, 19% muškaraca samoimenovalo se najzgodnijim muškarcima Rusije, dok je 18% žena je reklo da u cijeloj zemlji ne postoji niti jedan zgodan muškarac.

Krajem prošog mjeseca ruski je parlament odobrio zakon kojim se provodi kontroverzna ustavna promjena koja bi predsjedniku Vladimiru Putinu mogla omogućiti da ostane na vlasti do 2036. godine. Tada će Vladimir Putin, najseksipilniji muškarac iz ove ankete, imati 83 godine.

Komentiraj