‘VJERUJTE Mi…’ Bulj: Bolje i ne biti u politici i biti gubitnik nego prodati svoje snove

Autor:

12.06.2024., Zagreb - Na konferenciji za medije Mosta odrzanoj u Saboru o aktualnim temama govorili su Nikola Grmoja i Miro Bulj. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj u četvrtak je za N1 komentirao aktualne teme. Osvrnuo se na svoju izjavu u kojoj je pozvao sve one koji se bore za hrvatska prava da se priključe Mostu.

“Najbitnije je ne izgubiti obraz. Hrvatska ne smije biti Hrvatska Ferrarija i Bartuličine politike. Hrvatska mora biti država za koju smo se borili u ratu. Bolje je i ne biti u politici i biti gubitnik nego prodati svoje snove”, poručio je.

Odgovorio je i na pitanje kako Most nije dobio više mandata na prošlim izborima te niti jednog zastupnika u Europskom parlamentu.

“Osobno sam dobio veliki broj preferencijalnih glasova, a što se tiče europskih izbora meni je draži moj grad Sinj. Probleme koje ima Sinj, Dalmatinska zagora i Slavonija nisu rješavani u Bruxellesu. Gore samo naši europarlamentarci kao fikusi dižu ruke. Bruxelles nam nije ništa dobro donio. Ja osobno nisam bio na listi niti ću ikada biti jer smatram da se Hrvatska ne može izboriti za svoje interese u Bruxellesu”, naglasio je za N1.

Komentirao je i Milorada Pupovca kao predsjednika Odbora za ljudska prava. “U ovom slučaju će Pupovac biti većinski predsjednik Odbora. Ovo što nacionalne manjine rade u Saboru je isto tako smiješno. Žalosti što će Pupovac biti izabran bez obzira što DP neće dignuti ruku. Kad bude izabran, vidjet ćemo što će učiniti, a neće ništa, vjerujte mi”, zaključio je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.