‘Vjerujem da će biti potvrđeno da Modrić nije kriv’

HINA/ Baldo MARUNČIĆ

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik Nogometnog sindikata Dario Šimić za N1 je komentirao stanje u hrvatskom nogometu.

Kapetan hrvatske nogometne reprzentacije Luka Modrić u četvrtak je dobio nagradu za najboljeg nogometaša, a Šimić je upitan može li se stvarni nogomet odvojiti od kriminala. ” Svi igrači biraju najboljega između sebe. Nogometaši gledaju nogometni dio. Žao mi je da već 10 godina pričamo je li netko kriv ili nije, htio bih da pričamo o nekim drugih stvarima i nadam se da ćemo u budućnosti pričati o razvijanju nogometa, približiti nogomet ljudima i razvijati infrastrukturu”, kazao je i dodao da su i Modrić i Lovren uvijek podržavali najslabije i zato imaju njegove pohvale.

“Kad jedan nogometaš nešto zabrlja, onda se to odnosi na sve. Modrić nije još optužen, našao se u teškoj i neprirodnoj situaciji. Mi vidimo sve što se događalo, tu je bilo svega i svačega. Oni su se našli tamo, mislim ne svojom voljom. To je jako zamršena situacija. Vjerujem da će biti potvrđeno da Luka Modrić nije kriv”, dodao je Šimić.

 

Komentiraj