FaH/ Damir SENČAR

Sedmero ozlijeđenih u slijetanju autobusa u Karlovcu

U slijetanju autobusa redovitog karlovačkog javnog prijevoza u petak je ozlijeđeno sedam osoba, od kojih petoro djece, a prema prvim informacijama iz karlovačke opće bolnice nitko nije u životnoj opasnosti.

Slijetanje autobusa tvrtke Autotransport dogodilo se u naselju Šumbaru u 13.30 sati. Promet je bio u prekidu do 14.55, od kada se odvija izmjeničnim propuštanjem jednom trakom, zbog sigurnosti obavljanja očevida.

Dežurni policajac u Centru 192 rekao je da će se uzrok utvrđivati očevidom, možda i naknadnim vještačenjima, ali da je neosporno da je do slijetanja došlo u okolnostima mokrog i skliskog kolnika, zbog snijega koji pada.

Od ravnatelja karlovačke Opće bolnice Ervina Jančića doznaje se da je sedam pacijenata zatražilo pomoć, petero djece, jedna putnica i vozač. Nakon pregleda ozljede putnice stare 65 godina okarakterizirane su kao teže pa je hospitalizirana, a od petero djece dvoje je zadržano na promatranju i nisu u teškom stanju, kazao je Jančić Hini.

Neslužbeno se doznaje da je vozač, koji je pod velikim stresom, nakon nesreće ozlijeđenim putnicima pomogao do dolaska hitne pomoći.

Komentiraj