Blitz-CineStar

Više od 70 000 posjetitelja posjetilo CineStar kina

Jučer se u CineStar kinima tražila slobodna ulaznica, više od 70 000 posjetitelja spas od ljetnih vrućina potražilo je u CineStar kino dvoranama uz odlične filmove.

Tradicionalna CineStarova akcija DAN ZA 10, kaa cijena kino ulaznice iznosi svega 10 kuna, ove godine je postavila novi regionalni rekord posjećenosti nekog kina u jednom danu u tjednu. Da je vladao veliki interes dokazuje i podatak da je većina projekcija bila rasprodana nekoliko dana prije početka akcije pa su tako brojni filmoljupci jučer mogli uživati u filmskim naslovima kao što su SF spektakl Luca Bessona – Valerian i grad tisuću planeta, povijesna drama Dunkirk redatelja Christophera Nolana, Planet majmuna: Rat, kriminalistički triler Zakon jačeg, Mamurni kumovi 2 i mnogi drugi. I turisti na Jadranu su iskoristili ovu jednodnevnu pogodnost i posjetili CineStar u pet gradova na moru (Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku).

Blitz-CineStar najveći je i najuspješniji kinoprikazivač u ovom dijelu Europe, s 19 multipleksa u regiji koji svi zajedno broje 120 kino dvorana s preko 19 000 sjedala. Iza uspješnosti Blitz-CineStara stoji kontinuirano ulaganje u razvoj kvalitete usluge i kino iskustva te se svrstava među najbolja svjetska kina po kriterijima opremljenosti dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima.

CineStar je prvi u regiji u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju te najsuperiornije kino-formate IMAX, 4DX i Gold Class, a ove je godine ekskluzivno predstavio i najnoviji koncept kina Kaptol Boutique Cinema čime je također potvdio status lidera na tržištu kinoprikazivanja u ovom dijelu Europe. CineStar je i ove godine dobio Superbrands priznanje čime je ponovno potvrdio status premium brenda koji je već godinama prepoznatljiv i pod sloganom ‘Kina s pet zvjezdica’, a ukupno gledajući CineStaru je certifikat Superbrands do sada dodijeljen sedam puta u kategoriji kina, zabave i slobodnog vremena – 2008., 2010., 2011., 2013., 2015., 2016. i 2017. godine.

Komentiraj