INA Grupa

Više od 500 mališana sudjelovalo u novom Ininom projektu ‘S roditeljima na poslu’

INA Grupa je ove godine po prvi put za svoje zaposlenike organizirala dan ‘S roditeljima na poslu’ tijekom kojega su dobili priliku dovesti svoju djecu na posao i pokazati im gdje i što rade.

Nakon što su u proteklom razdoblju djeca posjetila radna mjesta svojih roditelja u Rijeci, Sisku, Osijeku, Solinu, Đurđevcu i Ivanić Gradu, danas je više od 500 mališana – djece zaposlenika INA Grupe s područja Grada Zagreba, sudjelovalo u Ininom projektu.

Otvaranjem svojih vrata djeci, Inina je upravna zgrada u Novom Zagrebu postala pravi centar edukativne dječje zabave. Mali posjetitelji, ali i odrasli u njihovoj pratnji, mogli su uživati u edukativnom programu kroz koji su u zanimljivim radionicama, predstavama i igrama naučili ponešto o nafti i plinu, njihovoj proizvodnji i upotrebi, obišli radna mjesta svojih roditelja, zabavili se uz kreativne zadatke te dobili odgovor na česta pitanja upućena roditeljima: “A gdje ti radiš?“, “Mogu li danas s tobom na posao?“.

INA je tako na zanimljiv način djeci pokušala predstaviti i približiti uzbudljiv svijet naftne i plinske industrije, ali i omogućiti roditeljima bolju ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Komentiraj