INA Grupa je ove godine po prvi put za svoje zaposlenike organizirala dan ‘S roditeljima na poslu’ tijekom kojega su dobili priliku dovesti svoju djecu na posao i pokazati im gdje i što rade.

Nakon što su u proteklom razdoblju djeca posjetila radna mjesta svojih roditelja u Rijeci, Sisku, Osijeku, Solinu, Đurđevcu i Ivanić Gradu, danas je više od 500 mališana – djece zaposlenika INA Grupe s područja Grada Zagreba, sudjelovalo u Ininom projektu.

Otvaranjem svojih vrata djeci, Inina je upravna zgrada u Novom Zagrebu postala pravi centar edukativne dječje zabave. Mali posjetitelji, ali i odrasli u njihovoj pratnji, mogli su uživati u edukativnom programu kroz koji su u zanimljivim radionicama, predstavama i igrama naučili ponešto o nafti i plinu, njihovoj proizvodnji i upotrebi, obišli radna mjesta svojih roditelja, zabavili se uz kreativne zadatke te dobili odgovor na česta pitanja upućena roditeljima: “A gdje ti radiš?“, “Mogu li danas s tobom na posao?“.

INA je tako na zanimljiv način djeci pokušala predstaviti i približiti uzbudljiv svijet naftne i plinske industrije, ali i omogućiti roditeljima bolju ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Komentiraj