Virtualni ženski poduzetnički centar pokrenuo Savjetodavku

poduzetnica.hr

Virtualni ženski poduzetnički centar je pokrenuo Savjetodavku – besplatni servis za pomoć poduzetnicima i onima koji to žele biti.

Sektor malog i srednjeg poduzetništva (prema podacima Državnog zavoda za statistiku) zapošljava više od 70 posto svih radnika u Republici Hrvatskoj te kroz poreze i doprinose uplaćuje više od 70 posto svih sredstava koji se slijevaju u državni proračun kao i proračune lokalnih samouprava u Lijepoj našoj.

Malim i srednjim poduzetnicima je najčešće prijeko potrebna pravovremena i valjana informacija, iz navedenih razloga pokrenuta je Savjetodavka, koja okuplja stručni i iskusni tim Virtualnog ženskog poduzetničkog centra za besplatnu pomoć svim poduzetnicama i poduzetnicima, kao i svima onima koji to kane biti u svim glavnim područjima poslovnih aktivnosti na realnom tržištu.

Usluga je pokrenuta s jednim ciljem, povećati profitabilnost i kvalitetu poduzetničkog djelovanja, ohrabriti na veći poduzetnički angažman, olakšati dostupnost potrebnim informacijama za poslovanje te potaknuti ulaganje u obrazovanje i učenje u poduzetničkom sektoru.

Komentiraj