Vinko Dragović HNS-ov kandidat za gradonačelnika Metkovića

HINA/ Nikša MILETIÆ/ ua

Vinko Dragović kandidat je HNS-a za gradonačelnika Metkovića, a u utorak je poručio kako sa sloganom “Možemo bolje” u svibanjsku izbornu utrku kreće s ciljem vraćanja tog nekoć izrazito perspektivnog grada na pravi smjer.

Iz HNS-a su priopćili kako je Dragović prilikom predstavljanja svoje kandidature u Metkoviću ukratko iznio i program s kojim će tražiti povjerenje birača. Njegovu okosnicu čine “prava” koja želi vratiti građanima – pravo na posao, na stanovanje, obrazovanje, na visoki komunalni standard i infrastrukturu, veća prava za socijalne kategorije i umirovljenike, pravo na informacije te poticanje ulaganja u najmlađe.

“Metković u svim kategorijama zaostaje za sličnim gradovima i općinama u okolici i šire. Svaki četvrti radno sposoban stanovnik Metkovića nema posao. Činjenica je kako grad ide u krivom smjeru. Zato sam se odlučio kandidirati za gradonačelnika i pomoći gradu u kojem sam rođen i odrastao i u koji sam se nakon školovanja vratio i zasnovao obitelj. Promjene su potrebne zbog budućnosti naše djece”, poručio je Dragović.

Vlahušić: HNS pobjeđuje u Zagrebu, Osijeku, Dubrovniku i Metkoviću

Član HNS-ova Predsjedništva Andro Vlahušić rekao je kako je HNS primarno urbana stranka, najavivši izborne pobjede stranačkih kandidata u Zagrebu, Osijeku, Dubrovniku i Metkoviću.

“Metković je drugi grad u županiji, ima ogroman potencijal, a ima i pristup najvećem tržištu u županiji u vidu Dubrovnika.

Ali, sve to ništa ne vrijedi ako nemate osobu koja to zna iskoristiti. Vinko Dragović ta je osoba i ima moju potpunu podršku, jer znam da je sposoban ostvariti program kojeg predlaže građanima. Nakon četiri godine neuspjelih pokušaja Mosta da makar nešto ostvari, vrijeme je da Grad povede osoba koja zna kako ostvariti program i Metković povesti u pravom smjeru”, naglasio je Vlahušić.

Komentiraj