Vincent Cassel voli stripove ali odbija glumiti stripovskog junaka u filmu

Autor:

Promo

Francuski glumac Vincent Cassel prošao je dug put od filmova „Mržnja“ iz 1995. i „Nepovratno“ iz 2002. do toga da je danas toliko svjetski poznat da je glumio u trećoj sezoni HBO serije „Westworld“. Međutim, to ne znači da je spreman uskočiti u ulogu u nekom visokobudžetnom akcijskom filmu temeljenom na Marvelovim ili DC stripovima. O tome je govorio u intervjuu za portal Inverse gdje je rekao „Iskreno, to nisu filmovi koje gledam. Kada se pojavila tehnologija koja je omogućila da Iron Man ili Spider-Man izgledaju normalno a ne kičasto sa specijalnim efektima, bio sam zainteresiran“, rekao je Cassel koji kaže da bi se trebalo ispuniti nekoliko uvjeta nakon čega bi možda prihvatio ulogu u takvom filmu.

„Ako bi se možda stvorio izuzetan lik negativca i ako bi taj film radio netko tko je stvarno inteligentan i talentiran da stvori obrat s kojim to ne bi bio film za djecu, onda bi možda prihvatio glumiti u takvom filmu. U suprotnom ne bih. Imao sam nekoliko ponuda ali sam se osjećao kao da bih se trebao obvezati na duge staze na nešto što ni sam ne bih gledao do kraja“, izjavio je Cassel i dodao „Kada sam bio klinac obožavao sam stripove. Danas, mislim da se ti snimaju filmovi za klince. Iako je dio mene i dalje dijete, kažem – ne. Ne bih gledao takve filmove“.

https://www.youtube.com/watch?v=TBLldNX7Tww

Uloga u seriji „Westworld“ njegova je prva televizijska uloga, ali kaže kako mu je televizija kao medij vrlo interesantna. Time nastavlja glumiti u projektima za široku publiku kao što su bile uloge u filmovima „Oceanovih 12“ i „Oceanovih 13“ te „Crni labud“ i „Jason Bourne“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.