Vin Diesel otkrio, u franšizu “Brzi i žestoki” ulazi kći Paula Walkera

Film „Brzi i žestoki 9“ od četvrtka se prikazuje u hrvatskim kinima a poznato je da će se snimati i 10. dio ove nevjerojatno popularne filmske franšize. Tim povodom je glavni glumac Vin Diesel, u sklopu promocije posljednjeg filma, progovorio i o mogućnosti da se u slijedećem nastavku pojavi i 22-godišnja Meadow Walker, kći poginulog glumca Paula Walkera, čiji je glumački uspon također započeo ulogum u franšizi „Brzi i žestoki“.

Kada su ga za portal „E! Entertainment“ pitali hoće li Meadow Walker debitirati kao glumica u 10. dijelu franšize, Vin Diesel je rekao „Ne bih odbacio tu mogućnost“ dodajući „Bez da vam otkrivam tajne filma ‘Brzi i žestoki 10’ reći ću vam da ni jedna mogućnost nije odbačena“.

Meadow Walker imala je 14 godina kada je njen otac poginuo da bi kasnije postala model koji radi za poznate modne kuće kao što je Givenchy. Paul Walker poginuo je u vrijeme kada se snimao sedmi dio franšize „Brzi i žestoki“ te je film dovršen uz pomoć njegove braće Codyja i Caleba te uz korištenje CGI-ja. Govoreći o Paulu Walkeru, Diesel je rekao “Kada se 2013. dogodila tragedija, na pet smo mjeseci prekinuli snimanje filma“ i objasnio kako je filmski studio prihvatio njihovu odluku da se lik Paula Walkera pojavljuje kao dio mitologije. „Ipak smo mi zajedno započeli ovu franšizu, čime je započelo naše bratstvo. Naše bratstvo nadživjet će ovu franšizu“.

53-godišnji glumac prije nekoliko dana potpirio je glasine kako će glumiti u nastavcima filma „Avatar“ redatelja Jamesa Camerona.

Komentiraj