Vidulinu sraz Osijeka i Gorice u Gradskom vrtu

Delegirane su službene osobe za program šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige koje je na rasporedu u subotu i nedjelju. Podsjetimo, na zahtjeve Lokomotive i Rijeke u ovom kolu su zbog europskih obveza spomenutih klubova odgođeni okršaji Slaven Belupo – Lokmotiva i Dinamo – Rijeka.

Najzanimljiviji dvoboj kola u kojem će Osijek u Gradskom vrtu ugostiti Goricu (19:05) pripao je Marinu Vidulinu iz Kanfanara kojem će to biti i jubilarna 70. Prva HNL utakmica u ulozi glavnog suca. Pomoćnici će mu biti Robi Kezele iz Rijeke i njegovu sugrađanin Luka Pajić, a VAR i AVAR suci Ivan Bebek i Igor Krmar.

Posljednji susret kola u kojem će Hajduk u nedjelju (19:05) ugostiti Varaždin sudit će Fran Jović, koji će tri dana ranije pravdu dijeliti na San Siru u utakmici 3. kola kvalifikacija za Europsku ligu. Pomoćnici će mu na Poljudu biti Marjan Tomas iz Osijeka i Kruno Šarić iz Županje. VAR i AVAR suci za taj sraz bit će Tihomir Pejin i Miro Grgić. Od tri utakmice 6. kola sraz Hajduka i Varaždina je i jedini za koji je delegiran povjerenik za sigurnost, a to će biti ‘pozornijoj’ nogometnoj javnosti dobro poznati Vlado Dominić.

Kompletna lista delegiranih osoba:

Komentiraj