Vidljivost smanjena zbog magle, moguća je poledica

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima te je smanjena vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Prekinut je promet ulicom Hrvatskog Sabora (DC308) u Zadru, zbog prometne nesreće. Opreznije treba voziti autocestom A3 Bregana-Lipovac između čvora NOVSKA i čvora LIPOVLJANI (oko 123. km ) u smjeru Bregane, zbog predmeta na kolniku.

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče: zbog uključivanja izvanrednog prijevoza u zoni čvora Zadar II kratkotrajno će se na 15 minuta zaustavljati sav promet u smjeru Zagreba: do 31.01.2020. god. od ponedjeljka do četvrtka od 14:30 do 15:30 sati, petkom i subotom od 15:30 do 16:30 sati, nedjeljom od 19:30 do 20:30 sati.

Zagrebačka obilaznica – čvor Jankomir (A3): zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) – promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h; zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog radova na GP Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan).

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Komentiraj