facebook.com

VIDEO: Zlatan Ibrahimović i Visa u kampanji za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018

Visa Inc. (NYSE:V) je najavila da će profesionalni nogometaš Zlatan Ibrahimović biti novo lice njihove globalne kampanje za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. koje se održava u Rusiji.

“Uvijek se trudim biti najbolji u nogometu pa tako partnerstvo s Visom predstavlja ono što i dalje želim – biti najbolji”, rekao je poznati nogometaš.

Zlatan Ibrahimović, jedan od najnagrađivanijih aktivnih nogometaša u svijetu, osvojio je 33 trofeja u karijeri za devet momčadi diljem Engleske, Francuske, Italije, Nizozemske, Španjolske, Švedske i Sjedinjenih država. Zlatana smatraju i jednim od najboljih napadača i nogometaša njegove generacije. Osim tog on je UN-ov ambassador, vlasnik tvrtke, govori pet jezika…

Visa, kao službeni partner FIFA-e, u suradnji sa Zlatanom Ibrahimovićem, pomoći će navijačima da ne propuste nijedan trenutak nogometne akcije ovog ljeta.

“Uvijek smo bili svjesni Zlatanovih uspjeha na nogometnom terenu, njegove živopisne osobnosti i popularnosti. Kao ekskluzivni platežni partner Svjetskog prvenstva, oduševljeni smo partnerstvom sa Zlatanom koji će dati dodatnu snagu našoj kampanji tijekom FIFA Svjetskog prvenstva i povezati se s navijačima u cijelom svijetu”, rekla je Lynne Biggar, direktorica marketinga i komunikacija, Visa Inc.

https://youtu.be/Pa2R-z30LOY

Komentiraj