Mislav Žabarović

VIDEO: Završena mini turneja grupe ‘Pravila igre’

Nakon Osijeka, Rijeke, Splita i Varaždina, u Zagrebu je održan posljednji live 3D koncertni spektakl grupe ‘Pravila igre’.

U prepunoj dvorani zagrebačkog CineStara u Branimir centru, publika je imala priliku doživjeti jedan od najkreativnijih nastupa u odličnoj atmosferi. Na ovaj način su se dečki iz grupe u potpunosti mogli posvetiti svojim obožavateljima. Zabave nikako nije nedostajalo, a nisu je propustili ni neki od poznatih lica poput Domenice Žuvele, Mie Dimšić, Dalibora Petka te mnogih drugih.

Maštovita produkcija i specijalni efekti, oduševljavali su iz pjesme u pjesmu, jer se osim dobre glazbe, na platnu cijelo vrijeme mogla pratiti ljubavna priča, potkrijepljena vizualima koji su se izmjenjivali čitavo vrijeme.

Odlična live svirka i pjesme poput, “Nebo na mojoj strani“, “Kako nam stvari stoje“, “Zagrli me“, “Muška suza“, “Još si sve u meni“, “Ime ljubavi“ i odlične obrade pjesama grupe Queen preplavili su dvoranu.

“Još uvijek smo pod dojmom atmosfere i ljubavi koju su nam pružili naši fanovi. Definitivno nešto posebno i nešto što ćemo pamtiti zauvijek. Posljednjih dvadesetak dana na turneji smo proveli neke od najljepših trenutaka u našoj karijeri”, rekli su momci.

Grupa ‘Pravila igre’ nastavlja raditi na novim pjesmama i projektima.

Komentiraj