Alvaro Morata krenuo je na mladog Tina Jedvaja, no vrlo je brzo saznao da ako krene na jednog hrvatskog igrača, krenuo je na sve njih. Perišić je presreo Moratu i uhvatio ga za vrat pa je ovom prisjelo sučeljavanje s Jedvajem. To je slika koja pokazuje jedan od razloga zašto je Hrvatska hit prvenstva.

Svi za jednog, jedan za sve. Vatrene krasi zajedništvo izvan terena i na njemu, a to je zorno pokazao Ivan Perišić koji je u munjevitoj brzini stao u obranu svog suigrača.

Ivan Perišić je opet bio najbolji hrvatski igrač. Aistirao je i zabio u 2-1 pobjedi protiv Španjolske u Bordeauxu čime si je Hrvatska otvorila ždrijeb sve do finala. On je dosad jedan od najdominantnijih igrača na Euru, a sjajnim predstavama u dresu Hrvatske diže si vrijednost u klubu.

‘Nakon ovakve predstave Perišić mora znati da mu je ime promijenjeno. Sad se zove IBAN Perišić’, napisao je na Interov predsjednik Massimo Moratti koji je hrvatskom igraču promijenio ime u oznaku za međunarodni broj računa, piše 24sata.hr.

Šale se i Interovi navijači koji kažu da ako Juventus traži 160 milijuna eura za Pogbu, Inter za Perišića ne smije tražiti ispod 200 milijuna.

‘Hrvatska više za nikoga nije iznenađenje, a Perišić je zaslužio ovacije’, komentirao je Leonardo, legendarni igrač Milana i trener oba milanska kluba, prenosi 24sata.hr.

 

Komentiraj