Screenshot/YouTube

VIDEO: VRSALJKO “Dat ću 300 posto da budem spreman”

Desni branič hrvatske nogometne reprezentacije i Atletic Madrida Šime Vrsaljko u intervjuu za HNTV progovorio je o svojoj ozljedi i osvrnuo se na dosadašnje nastupe ‘Vatrenih’ u Rusiji, te najavio sutrašnju polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Engleske.

‘Slučaj Vrsaljko’ zabrinuo je cijelu Hrvatsku jer ‘Vatreni’ nemaju adekvatnu zamjenu na tom mjestu. Naravno, opcija ima, ali one nisu na nivou Vrsaljka na poziciji desnog braniča. “U tom prvom produžetku osjetio sam veći zamor u koljenu. Nešto čudno sam osjetio u koljenu i nakon razgovora s doktorima uz aut-liniju odlučili smo da napustim igru. Nije ništa strašno, ali smeta i ja se nadam da ću se uspjeti rekuperirati do utakmice s Engleskom”, rekao je Vrsaljko.

“Igramo polufinale Svjetskog prvenstva, igra se za hrvatsku reprezentaciju i nema sumnje da ću dati 300 posto da budem spreman”, dodao je i poručio: “Sada kada smo došli u situaciju da igramo polufinale SP-a protiv Engleske, nemojte misliti da ćemo stati na tome. Nama je cilj osvojiti Svjetsko prvenstvo i nismo mi slučajno došli ovdje. Svaku ćemo sljedeću utakmicu ići po pobjedu, dobro izgledamo na terenu, ova reprezentacija ima karakter i to pokazuje iz utakmice u utakmicu”.

Cijeli intervju s Vrsaljkom pogledajte u nastavku:

Komentiraj