Instagram

VIDEO: Vrlo zanimljiv intervju sa Sergiom Scariolom

Slavni trener španjolske košarkaške reprezentacije Sergio Scariolo dao je ekskluzivni intervju za hrvatski košarkaški portal – Basketball.hr.

Novinarki Fani Stipković koja posljednjih godina živi i radi u Madridu, otkrio je brojne zanimljivosti. Osvajač tri Europska prvenstva, španjolskog kupa i prvenstva te brojnih drugih medalja, obiteljske korijene vuče upravo iz “najkošarkaškijeg grada na svijetu” – Zadra.

“Dražen Petrović jedan je od najboljih košarkaša u povijesti. Samo sam dva puta u životu vidio da neki košarkaš individualno toliko dominira. Sjećam se utakmice finala u Novom Sadu između Cibone i Scavolini Pesaro u kojoj me oduševio. Jednostavno je bio čaroban igrač”, rekao je Sergio Scariolo.

Aktualni trener španjolske košarkaške reprezentacije, s kojom je 2015. godine posljednji put osvojio Europsko prvenstvo, otkrio je kako je najveseliji u španjolskoj reprezentaciji Sergio Llull. Također je naglasio da ga ne impresioniraju životni stilovi pojedinih današnjih bogatih sportaša koji raskalašenim životom nisu najbolji uzor mladima.

Komentiraj