Amway

Amway, vodeća tvrtka robe široke potrošnje, s ponosom objavljuje pokretanje XS™ Sports Nutrition linije, čime označava širenje u kategoriji sportske prehrane.

Kao proširenje XS robne marke, XS Sports Nutrition je nova robna marka kompletnog opsega visoko kvalitetnih sportskih dodataka prehrani, koji nasljeđuje šaroliki i pozitivan duh XS Power Drinka u načinu života i koji dopunjuje Amwayev asortiman proizvoda s pravom energijom za svaki korak fizičke aktivnosti.

XS Sports Nutrition proizvodi sadrže odabrane nutrijente koji daju tijelu energiju potrebnu za postizanje najboljih rezultata točno kada treba, prije, za vrijeme i nakon bilo koje sportske aktivnosti… Linija uključuje različite proizvode, kao što su sportski napici, proteinski prašak, proteinske pločice i minerali koji pružaju aktivnim ljudima ENERGIJU, OSVJEŽENJE i PUNJENJE – tri osnovna koraka za postizanje maksimuma u treningu.

Korak 1: ENERGIJA

Napitak prije trening XSTM priprema tijelo, zagrijava ga s optimalnom razinom energije za jači početak. Sadrži brzo apsorbirajuće Aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) koje daju energiju mišićima tijekom vježbanja. Jedinstvena specijalna mješavina trostruke energije omogućuje energetski start: kreatin osnažuje mišiće s brzo sagorijevajućom energijom; Vitamin B complex (B1/B2/B3/B5/B6/B9/B12) osigurava energiju koja odgađa umor i balansirani udio karbohidrata povećava učinkovitost za vrijeme vježbanja. Napitak prije treninga, okusa limuna i limete s vitaminima C, E i cinkom, također štiti stanice od oksidativnog stresa uzrokovanog vježbanjem.

Korak 2: OSVJEŽENJE

Napitak s elektrolitima XSTM gasi žeđ, a istovremeno osigurava potpunu hidrataciju. Daje zamjenu za sve što je vaše tijelo izgubilo za vrijeme vježbanja, nadomješta 5 ključnih elektrolita izgubljenih kroz znojenje. Bogata mješavina sporo, srednje i brzo otpuštajućih karbohidrata koji osiguravaju stalno otpuštanje energije te pomažu da najbolje odradite vaš trening. Napitak s elektrolitima XS, okusa naranče i limete, također sadrži specijalni trio koji kombinira Guaranu, korijen biljke Maca i kvercetin, koji pomaže kod izvođenja treninga mentalno i fizički.

Korak 3: OPORAVAK

Hidrolizirani protein sirutke u prahu XSTM okus kakao-čokolada pomaže vam da se brže oporavite, omogućuje mišićima da budu spremni za novi trening. Svaka porcija sadrži 29 g proteina s 5 grama prirodno dobivenih BCAA. Brzo probavljujuća formula hidroliziranog proteina sirutke pruža blagodati brže od manje pročišćenog proteina, dok mješavina antioksidanta ROC (red orange complex) zajedno s vitaminima C i E pomaže smanjiti zamor mišića nakon vježbanja.

Proteinske pločice XSTM osiguravaju rast i održavanje mišićne mase u praktičnim pakiranjima (20g) dok ste u pokretu. Mišići se neprekidno oporavljaju s proteinima koji se brzo i polako probavljaju. Svaka pločica je obogaćena selenom koji štiti stanice od oštećenja koje uzrokuju slobodni radikali. Pločice s visokokvalitetnim sastojcima, velikim udjelom vlakana (50% PU) i bez šećera, dostupne su u okusima karamela-vanilija i čokolada.

Magnezijevi paketići XSTM pomažu umanjiti umor, jer magneziji doprinosi normalnom donosu energije za metabolizam i mišićnu funkciju. Konzumacija bez vode čini razliku – granule osvježavajućeg okusa limuna su topive u ustima i zato praktične za aktivne osobe u pokretu.

Napitak prije trening XSTM 15 kom u pakiranju
Napitak s elektrolitima XSTM 15 kom u pakiranju
Hidrolizirani protein sirutke u prahu XS™
Proteinske pločice XSTM 12 kom u pakiranju
Magnezijevi paketići XSTM 30 kom u pakiranju

Amway XS™ Sports Nutrition proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija posjetite internetsku stranicu www.amway.hr.

O XS™ brendu

Nastao je 2001. godine u Laguna Beach, XS brend je stvoren da osigura pozitivnu energiju. U vlasništvu Amwaya od 2015. godine, XS proizvodi su dostupni globalno u preko 50 država. Uključuju energetske napitke, pločice i proizvode sportske prehrane. Pokrenuta 2017. godine u Europi, XS linija sportske prehrane razvila se od osnovnog XS Brenda i donosi asortiman proizvoda izvrsnog okusa, pakiranih sa sastojcima koji pomažu dobivanju energije, osvježenja i oporavka kroz bilo koju avanturu.

Iskusite više uz XS.

Komentiraj