VIDEO – LUKA LONČAR: “Moramo zaboraviti ovo danas ako želimo uzeti medalju”

Najbolji hrvatski vaterpolisti već dugo nisu odigrali lošiju utakmicu kao što im se to dogodilo u ovom polufinalu SP-a. Španjolska je na kraju pobijedila sa 6:5, no podatak da su hrvatski reprezentativci u prve tri četvrtine postigli samo dva gola dovoljno govori sam za sebe.

“Španjolci nas ničime nisu iznenadili, možda je ovo bio samo jedan loš dan, ali moramo napraviti analizu kako bismo vidjeli zašto nam se ovo dogodilo. Sada se moramo ‘dignuti’ i uzeti medalju. Ne možemo uvijek biti prvi”, rekao je izbornik Ivica Tucak koji je posebno bio razočaran igrom u napadu svoje momčadi, a za Nacional se iz Južne Koreje javio Luka Lončar.

Već dugo hrvatsku reprezentaciju nismo gledali u lošijem izdanju.

 U drugoj polufinalnoj utakmici Italija je bila bolja od Mađarske 12:10 tako da će u finalu ovog Svjetskog prvenstva za vaterpoliste igrati  Španjolska i Italija, dok će Hrvatska u susretu za brončano odličje u subotu igrati protiv Mađarske.

Susret Hrvatske i Mađarske na programu je u subotu od 10 sati, dok će Španjolska i Italija igrati za zlato od 11.30 sati.

Komentiraj