VIDEO: VAN GAALU PREKIPJELO Izletio s konferencije: “Mislite da želim razgovarati s medijima?”

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal senzacionalno je izletio s konferencije za novinare uoči gostovanja ‘Crvenih vragova’ kod Stokea na Boxing Day. Prvo je iskritizirao medije zbog spekulacija oko njegove budućnosti na klupi Uniteda. Tijekom petominutnog monologa van Gaal je dopustio svega dva novinarska pitanja, a okupljene je novinare upitao žele li mu se ispričati zbog njihoih napisa proteklog tjedna.

Nekadašnji trener Ajaxa i Barcelone bio je vidno ljut i iznerviran zbog spekulacija o mogućem otkazu u Unitedu. “Mislim da sam već dobio otkaz. Barem sam tako pročitao. Što mislite da se događa s mojoj suprugom, djecom i unucima? Ili navijačima Uniteda? Što mislite?”, bijesnio je van Gaal.

“Mislite li da sada želim razgovarati s medijima? Ali, moram zbog pravila. Što god da kažem, sve izvučete iz konteksta”, poručio je.

Svima je jasno dao do znanja da je na pressicu došao samo zbog pravila Premierlige, a poručio je kako i dalje ima potporu svlačionice i svog osoblja. “Pokušao sam dići samopouzdanje svojim igračima. Napravio sam sve ovog tjedna – imao sastanke s igračima, članovima stožera, organizirao božićni ručak. Sada sam fokusiran samo na Stoke. Želim vam svima sretan božić i novu godinu. Uživajte u vinu i kolačima. Doviđenja”, zaključio je van gaal.

Komentiraj