VIDEO: Sladoljev: “Upravi Dinama je važnije bilo smijeniti trenera, nego pomoći Zagrebu i građanima nakon potresa”

Saborski zastupnik Mosta Marko Sladoljev po prvi puta za Nacional.hr predlaže kako efikasnije i racionalnije riješiti problem adaptacije grada Zagreba nakon potresa. U razgovoru također ističe kako su nakon potresa bili bolje organizirani navijači Dinama od gradskih službi. Naglašava kako su za razliku od navijača,  Dinamo i njegov šef iz sjene Zdravko Mamić pokazali da im je važnije smijeniti trenera Bjelicu nego pomoći Zagrebu i njegovim građanima koji su pretrpjeli strahovitu štetu nakon potresa.

Ugledati se na primjer Italije i iskoristiti EU fondove za obnovu Zagreba od potresa

“Nisam primijetio da je itko iz Grada Zagreba ili ministarstava predložio da iskoristimo EU fondove za obnovu grada. Upravo zbog toga predlažem da se preuzme talijanski model jer su Talijani pokazali da se vrlo brzo uz pomoć struke i Europske unije može riješiti problem”, iznio je Sladoljev svoj prijedlog rješenja.

“Najgora moguća kombinacija koja je mogla zadesiti Zagreb nakon potresa je ta da imamo gradonačelnika Bandića i Ministarstvo graditeljstva u rukama HNS-a”, rekao je za Nacional.hr

“Građani će sigurno biti izigrani jer su se već pojavili prekupci nekretnina koji će vrlo jeftino doći do atraktivnih lokacija u centru grada”, naglašava Sladoljev, upozoravajući na još jednu korupciju u režiji Milana Bandića.

Koje je sve teme pokrenuo Marko Sladoljev pogledajte u nastavku:

Komentiraj