Privatni poduzetnik Zdravko Mamić (59), kojeg veći dio javnosti identificira s kompletnom upravljačkom strukturom u državnom nogometnom viceprvaku GNK Dinamu, je jučer na suđenju u Osijeku egzaltiranim govorom s naglaskom na “krv i džigericu” napustio sudnicu.

Vehementni moment se uprizorio tijekom svjedočenja nogometaša Dejana Lovrena. Mamić se nasekiran ustao i, dosta energično i poletno, obzirom da mu je nedavno jedno zrno iz rafalne paljbe prošlo nogom, otišao do vrata i ljuto se udaljio.

Kasnije je uočen na ručku s Branimirom Glavašom i Damirom Vrbanovićem a iste večeri, saznaje index.hr, se pojavio kao uzvanik na vjenčanju televizijskog voditelja Velimira Bujanca. Savjetnik Dinama je bio dobro raspoložen i aktivan svat, ne žaleći vremena ni glasnica uhvatio se i mikrofona pa zapjevao popularni zavičajni šlager “Kamen , krš i maslina, moja Hercegovina”. Živo je cupkao pozornicom, u društvu mladenaca i glazbenika pozivao na ekstatično uživanje u omiljenom hitu. Muzika liječi sve rane.

Komentiraj