VIDEO: Trump na večeri s glavnim akterima skandala oko e-mailova njegovog sina

CNN je objavio snimku koja prikazuje Donalda Trumpa na večeri s glavnim akterima skandala oko e-mailova njegovog sina koji je posljednjih tjedan dana pogodio Bijelu kuću.

Video je snimljen u Las Vegasu 2013. i prikazuje američkog predsjednika u druženju i razgovoru s azerbejdžansko-ruskom obitelji koja je kasnije njegovom sinu ponudila inkriminirajuće informacije o Hillary Clinton.

Snimka prikazuje i predsjednikov razgovor s glasnogovornikom obitelji Robom Goldstoneom koji se prvi obratio Trumpovoj obitelji te obećao sinu “službene dokumente i informacije koje će inkriminirati Hillary Clinton i njezine dogovore s Rusijom” u sklopu nastojanja ruske vlade da pomogne Trumpovoj predsjedničkoj kampanji. Trump Jr. odgovorio je da je oduševljen ponudom.

Poslovni odnos Trumpa i obitelji Agalarov započeo je 2013. kada je američki predsjednik potpisao dogovor s Arasom i Eminom Agalarov o dovođenju natjecanja za Miss Universe u Moskvu.

Trump na snimci hvali Rusiju.

“Rusija je zaista sjajna država. Ona je vrlo moćna država s kojom imamo odnos, ali ne bih rekao sjajan odnos, pa bih rekao da će ovo definitivno pomoći tom odnosu. Mislim da je to jako važno”, rekao je.

Osim toga, nahvalio je i obitelj Agalarov.

“Ovo su najmoćniji ljudi u cijeloj Rusiji, najbogatiji muškarci u Rusiji”, dodao je.

Komentiraj