VIDEO: Tony Cetinski, Miroslav Rus i Paolo Gentilini odradili odličan posao

facebook.com

Dobitna kombinacija Tonya Cetinskog i Miroslava Rusa rezultirala je još jednom odličnom pjesmom.

‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’ skladba je s aktualnog ovogodišnjeg Tonyjevog album izdanja ‘Kao u snu’ koje je već osvojilo struku i publiku. Aktualni singl ‘General bez činova’ već osamnaest tjedana zauzima vrh nacionalne HR Top 40 liste, tu je i gotovo milijun i dvjesto tisuća YouTube pregleda…

“Miroslav Rus u svakom trenutku zna kroz što prolazim i kroz što sam prolazio ranije, a ovom pjesmom je na najbolji način opisao što osjećam prema svojoj supruzi. Hvala mu za najbolji mogući poklon kojeg smo supruga i ja mogli zamisliti za petogodišnjicu braka”, rekao je Tony Cetinski.

“Što ima ljepše za autora od činjenice da će mu pjesmu otpjevati dobar pjevač, a tek kad ti se zalomi najbolji, kao meni sada. Tony i ja se tražimo godinama i mislim da smo se konačno našli. Cijeli život smo prijatelji, a sada još i zajednička pjesma. Radio sam je bez kompromisa, za dušu, a tako ju je i on otpjevao. Za mene je to već sada jedna od mojih najboljih pjesama”, rekao je Miroslav Rus.

Iza video-spota za novu pjesmu stoji mladi rovinjski redatelj Paolo Gentilini, koji potpisuje i aktualni Tonyjev spot ‘General bez činova’.

“Snimanje je bilo vrlo zanimljivo, podijeljeno u dva dana i sve je bilo uspješno i kvalitetno odrađeno. Na ovom spotu radila je ista ekipa koja je radila na spotu ‘General bez činova’, sa novoga albuma ‘Kao u snu’. Koreografkinja Sara Oštrić. Sama radnja spota prati ime albuma i odvija se u začaranoj šumi, gdje Tony ima ulogu naratora radnje. Pjesma je ljubavna balada, gdje u samoj tmini, bolja polovica podiže i svojom ljubavlju kao krijesnice prati i osvjetljava put”, ispričao je Paolo Gentilini.

Autor glazbe: Miroslav Rus
Autor teksta: Miroslav Rus
Autor aranžmana: Fedor Boić
Glazbeni producent: Miroslav Rus/Fedor Boić
Tonski snimatelj: Mihael Blum
Izvršni producent: Toni Cetinski
Miks, mastering: Fedor Boić/Mihael Blum
Redatelj: Paolo Gentilini
Koreografija: Sara Oštrić
Foto: Paolo Gentilini

Komentiraj