VIDEO: Tomašević: “HDZ i Bandić recept za korupciju, glas za HDZ je glas za Milana Bandića.”

Sjednica Gradske skupštine grada Zagreba sazvana je online, a nezavisni Tomislav Tomaševć za Nacional.hr napominje da ona stiže sa zakašnjenjem i to je nedopustivo u vrijeme kada se Zagreb susreo s najveće dvije krize u povijesti. U razgovoru za naš portal podsjeća na uzajamno poštovanje Bandića i HDZ jer imaju zajednički interes i svoj cilj, a to je korupcija

Potres i koronavirus pokazali da Bandić sve improvizira i o ničemu ne vodi brigu

“Skupština kasni već dva mjeseca, a razlog je što gradonačelnik Zagreba Milan Bandić nema ništa pametno za reći. Na vidjelo je izašlo da cijelo vrijeme improvizira i ništa ne radi planski. Isključivo vodi računa o vlastitim interesima, a ne o interesima grada, a još manje o građanima. Škupština je upravo zbog toga sazvana online, kako bi izbjegao kritike.”

Bandić i dalje drži “u šaci” Plenkovića

“Očito je da Bandić i dalje ima podršku HDZ-a bez obzira što premijeru Plenkoviću nisu više potrebni njegovi žetončići. Novac i gradski proračun kojim Bandić upravlja još uvijek mu daju moć i vjerojatno još s nečime drži Plenkovića ‘u šaci’ “, rekao je Tomašević i dodao kako je upravo HDZ podržao održavanje online sjednice kako javnost i mediji ne bi imali pristup i mogućnost javnog kritiziranja.

Odbijaju se svi prijedlozi gradske oporbe, jer se novac troši bez natječaja, a poslove dobivaju prijatelji i članovi Bandićeve starnke

“Gradska oporba je dala nekoliko ključnih prijedloga za pomoć građanima čije su nekretnine stradale u potresu, ali HDZ je redovno protiv jer moraju slušati bez pogovora gradonačelnika. Kad Bandić kaže skoči, oni pitaju koliki visoko treba”, kazao je Tomašević i naglašava kako se proračun troši bez plana i natječaja, a primjer toga je sanacija Zagreba za koju je zadužena tvrtka čiji je vlasnik član stranke Milana Bandića.

U nastavku pogledajte koji su sve prijedlozi gradske oporbe za pomoć građanima odbijeni, i što  pokazuju posljednje ankete o popularnosti Milana Bandića.

Komentiraj