The Business Booster (TBB), europski katalizator za inovaciju čiste energije, organizira se već petu godinu, a održat će se u RAI Amsterdamu (25. i 26.10.2017.).

InnoEnergy, europski inovacijski generator za održivu energiju, bit će domaćin TBB-a, jedinog događaja koji okuplja sve potrebne dionike kako bi danas zajedno stvorili budućnost održive energije.

Jedinstven među europskim događanjima iz područja energetskog sektora, TBB će okupiti više od 160 inovacijskih startupova, malih i srednjih poduzeća, uz već postojeće tvrtke koje žele financirati inovativne proizvode te mnoštvo investitora te viših dužnosnika javnog sektora, na ovogodišnjem događaju isključivo fokusiranim na ubrzanje tranzicije čiste energije.

“Revolucija čiste energije događa se u Europi, ali nedovoljno brzo. Kako bismo ispunili naše ambiciozne ciljeve i pomogli u zaustavljanju klimatskih promjena, moramo ubrzati inovaciju čiste energije. TBB je događaj koji to čini. Ne samo da TBB okuplja više inovatora iz područja čiste energije u odnosu na bilo koji drugi događaj, nego pruža igračima iz industrije, investitorima i institucijama javnog sektora izravan pristup probojnim tehnologijama i novim poslovnim modelima. Ovaj događaj je mjesto gdje se dogovaraju transakcije i partnerstva kako bi se u praksi što prije realizirale inovacije iz područja čiste energije“, rekao je Diego Pavia, izvršni direktor InnoEnergy.

Sudionici TBB-a će imati pristup svim konferencijama i sjednicama, kao i glavnoj izložbi, a imat će i korist od značajnih mogućnosti umrežavanja. Na zadnjem okupljanju 2016. godine u Barceloni, 690 sudionika i 149 izlagača iz 32 zemlje sudjelovalo je u 720 minuta umrežavanja i 420 minuta prezentiranja proizvoda. Ove godine, po prvi put, događaj će uključivati prostor za isprobavanje na kojem će sudionici moći vidjeti inovacije “uživo”.

“Kad smo pitali prošlogodišnje sudionike za povratne informacije, bili smo sretni što je njih 98 posto reklo kako bi preporučili TBB svojim kontaktima. Ali uvjereni smo da je važnost projekta čak i veća od samog događaja”, izjavila je Elena Bou, direktorica inovacija u InnoEnergy.

“Nema smisla ubrzavati kroz početnu fazu, a zatim uskraćivati podršku. Stoga nastavljamo pružati podršku inovacijama naših partnera tijekom njihovog životnog ciklusa, a najvažnije pomažući im na putu ka komercijalizaciji. To radimo kroz kontinuiranu podršku na uspješnim prodajnim prezentacijama proizvoda, davanjem poslovnih savjeta i mentorstvom uz investicije, što dokazuje da je TBB istinski katalizator promjene u europskoj industriji održive energije“, naglašeno je.

Za više informacija ili za registraciju posjetite tbb.innoenergy.com.

Komentiraj