Remember Yesterday – The Beatles Story

Međunarodno poznat Beatles tribute band, ‘The Backwards’ gostovao je u Novoj ploči i priredio pravi mali show za fanove Beatlesa i usputne prolaznike.

‘Love Me Do’, ‘Twist And Shout’ i ‘She loves Me’ odjekivali su centrom Zagreba, a mnoštvo koje se okupilo spontano je zaplesalo u ritmu njihovih najpoznatijih hitova.

‘The Backwards’ su svojom izvedbom navjestili show koji će se održati u KC Dražen Petrović (13. listopada).

Multimedijski spektakl ‘Remember Yesterday – The Beatles Story’ vodi vas kroz život jedne od najvećih grupa svih vremena, ‘The Beatles’, u pravoj koncertnoj atmosferi s vrhunskom zvučnom, vizualnom i scenskom produkcijom.

Publika u ‘Ciboni’ će imati će priliku doživjeti pravi show, kojeg zaokružuju 24-člani simfonijski orkestar, plesači i plesačice, dojmljiva scenografija te band ‘The Backwards’ koji utjelovljuje Beatlese već više od 20 godina.

‘Backwardsi’ su se okupili 1995. godine, od tada su održali više od 3 000 nastupa uživo diljem Europe i Amerike, osvojili mnoge nagrade i simpatije članova obitelji Beatlesa te djeluju pod grupacijom McCartney.

Simfonijski orkestar Royal Symphony Orchestra poznat je po sudjelovanju u svjetskim produkcijama poput Jesus Christ Superstar, Abba, Fantom u Operi, a ravnat će se pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka.

Zagrebačku publiku 13. listopada očekuje spektakularno iskustvo uz vrhunske glazbenike u neponovljivoj atmosferi legendarnih pjesama grupe Beatles.

Ulaznice za ‘Remember Yesterday – The Beatles Story’ mogu se kupiti u sustavu Eventima.

Komentiraj