Terme Tuhelj

VIDEO: TERME TUHELJ Saša Lozar najavio Art&Movie doček Nove godine

Čarolija boja u sobama i saunama s izrazitim terapijskim djelovanjem samo je jedan od razloga zašto se Terme Tuhelj isplati posjetiti i kroz tjedan. U to se uvjerio i Saža Lozar, ambasador Termi Tuhelj, koji je ujedno najavio nezaboravan Art&Movie doček Nove godine.

Kromoterapija u sobama u obliku triptiha Koraci djelo je Mirjane D.H. Smolić, prve doktorice umjetnosti u Republici Hrvatskoj.

“Boje su moćan alat za postizanje psihičke i fizičke ravnoteže. Žuta, crvena, narančasta, ljubičasta i njihovi komplementarni parovi umiruju i bude pozitivnu energiju u čovjekovom organizmu. Ostao sam oduševljen kako su u Termama Tuhelj savršeno spojili umjetnost i wellness, a sada pripremaju i nezaboravan Art&Movie doček Nove godine“, istaknuo je Saša Lozar ne skrivajući zadovoljstvo novitetima.

U Termama Tuhelj sve ono najbolje iz Art&Spa projekta dodali su u Art&Movie doček Nove godine kako bi u 2017-tu ušli na spektakularan način. Riječ je o tematskoj proslavi po uzoru na mnogima omiljenu ‘sedmu umjetnost’. Prednovogodišnja zabava, 30. prosinca uz gosta iznenađenja Sašu Lozara, bit će savršena uvertira u najoriginalniju noć u godini, a na zabavi će se degustirati vina u restoranu Dvorac Mihanović.

Zbogom Staroj godini možete reći i na Great Gatsby gala večeri u restoranu Lati uz Smooth bend i/ili Hangover all inclusive dočeku u kupaćim kostimima na Vodenom planetu koji će tom prigodom biti osvijetljen kao Las Vegas.

Komentiraj