TAPOINTbezkontaktno naručivanje, novi inovativni digitalni komunikacijski proizvod koji je djelo hrvatskih kreativaca iz tvrtke Unlimited Communication dostupan je posjetiteljima Vivas barova na Krugama, Savici, Vrbanima i Selskoj cesti u Gradu Zagrebu.

Posjetitelji Vivas barova, kao prvi Europljani, imaju mogućnost naručiti svoje omiljeno piće putem mobilnog uređaja i to bez upotrebe aplikacije.

Ovo jedinstveno rješenje prilagođeno je za sve vrste mobilnih uređaja.

Uređaje s blisko kontaktnom – NFC tehnologijom (većina uređaja podržanih sustavom Android novije generacije) treba samo približiti TAPOINT oznaci na stalku za naručivanje, uz prethodno aktiviranje NFC-a u opcijama uređaja.

Uređaji bez NFC tehologije koriste čitač QR koda kojim se skenira QR pozicioniran na suprotnoj strani stalka za naručivanje.

Ova jedinstvana informatička komunikacijska tehnologija ne koristi aplikaciju za svoj rad i nakon završetka naručivanja ne zauzima dodatni podatkovni prostor na vašim mobilnim uređajima.

tapoint-vivas-bar-vertical

Tapoint je fenomenalna digitalna usluga koju smo odmah prepoznali te ju ubacili u naše najveće Vivas Barove u Zagrebu. Danas je izuzetno bitno pratiti digitalne trendove, a mi smo se kao firma oduvijek trudili maksimalno prilagođavati i biti u toku s tehnološkim inovacijama i napretkom. Zato smo se odlučili na Tapoint uslugu koja je stvorena za brzo i jednostavno naručivanje, a samim time je olakšavajuća okolnost za goste, koji su nam uvijek u prvom planu. Tokom ovog kratkog razdoblja ostvarili smo veliki broj narudžbi, a u budućnosti ih očekujemo i puno više!”, rekao je Domagoj Perković, Marketing manager Vivas Groupe.

Tapoint logo
Tapoint logo

TAPOINT (Powered by Unlimited Communication) je novi komunikacijski kanal i informatička platforma koja pronalazi podjednako interesantne primjene u područjima marketinških komunikacija, hotelijerstvu, restoranima, financijskim institucijama, automobilskoj industriji i trgovačkim društvima koja posluju u raznim gospodarskim područjima, kao i u organizaciji kongresnih i ostalih event aktivnosti. Posebno želimo istaknuti proizvod TAPOINT – bezkontaktna potpomognuta komunikacija namijenjenu djeci i odraslima s posebnim potrebama, koja im uz pomoć tehnologije bliskog kontakta omogućuje jedinstveni potpomognuti oblik komunikacije s okruženjem i prilagođenu edukaciju primjenom suvremenih informatičkih tehnologija. Projekt TAPOINT potpomognute komunikacije realizira se u suradnji s Centrom Slava Raškaj iz Grada Zagreba.

Za više informacija pogledajte i Facebook stranicu – Tapoint.

Komentiraj