Star produkcija

VIDEO: Talijanski tenor Andrea Bocelli i Ed Sheeran snimili duet

Nakon obrade svog velikog hita ‘Perfect’ s R&B divom Beyoncé, slavni britanski glazbenik Ed Sheeran istu je pjesmu otpjevao i u suradnji s talijanskim tenorom Andreom Bocelliem koji će uskoro nastupiti u Zagrebu.

Iako objavljena prije tek nekoliko mjeseci pjesma ‘Perfect’ je ubrzo osvojila vrhove glazbenih ljestvica, a uspjeh je doživjela i njena verzija pod nazivom ‘The Perfect Duet’ koju je Sheeran otpjevao s Beyoncé. Ne treba sumnjati da jednaku reakciju publike očekuju i obrada u izvedbi ‘glazbenih divova’ čiji su glasovi doprli u sve krajeve svijeta. Mnogi očekuju da će ovaj duet postati božićni broj 1 na obje strane Atlantika, a Ed Sheeran poručio je da je uradak zamislio kao lijep božićni poklon namijenjen ponajprije generaciji svog oca.

Talijanski tenor, koji za nekoliko mjeseci stiže u Zagreb povodom Međunarodnog dana žena, u svojoj bogatoj karijeri snimio je brojne duete od kojih je možda najpoznatiji svevremenski hit ‘Time to Say Goodbye’ sa sopranisticom Sarah Brightman.

Pred hrvatsku publiku vraća se nakon tri godine s repertoarom koji će oduševiti sve:

“Ovo nije prvi Bocellijev nastup pred hrvatskom publikom koja ga pamti isključivo prema veličanstvenim nastupima, stoga ne sumnjamo da nas čeka vrhunsko glazbeno iskustvo. Također, predstavnici menadžmenta Andree Bocellija na našem sastanku u Londonu najavili su brojne nove zanimljive projekte za iduće dvije godine, tako da uzbuđenja neće nedostajati. Veselimo se ožujku u zagrebačkoj Areni“, izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Ulaznice za koncert u zagrebačkoj Areni mogu se nabaviti na www.eventim.hr.

Komentiraj