VIDEO: Švedski Doro telefonski uređaji za starije osobe stigli u Republiku Hrvatsku

doro.fr

Švedski brand Doro, specijaliziran za proizvodnju telefonskih uređaja za osobe starije od 65 godina, stigao je u Hrvatsku.

Doro mobilni telefoni osmišljeni su i dizajnirani s misijom da starijim osobama omoguće jednostavniji i neovisan život prilagođen trenutnim tehnološkim dostignućima.

Velike tipke, čist i jasan zvuk, ekran za lakše čitanje te ostale funkcije koje olakšavaju život glavne su odrednice Doro telefona – one su rezultat znanstvenih istraživanja na tisućama starijih osoba. Sve funkcije Doro telefona prilagođene su životnoj dobi ciljane skupine te problemima s kojima se ljudi susreću s godinama, poput slabijeg vida i sluha. Na hrvatskom tržištu, Doro će sklopiti suradnju s operaterima, a telefoni će se prodavati u sklopu cjenovno prihvatljivih paketa.

Istraživanja su pokazala kako 60 posto svjetske populacije posjeduje mobilni telefon. U skladu s time, nije iznenađujuće da se i populacija treće dobi, naročito u razvijenim zemljama počela služiti ovim sveprisutnim uređajima. Doro telefoni jednostavni su za korištenje te ih mogu koristiti i osobe koje nikad prije nisu koristile mobilne uređaje. S druge strane, Doro također proizvodi i pametne telefone koji svojim naprednim karakteristikama mogu parirati i najvećim svjetskim brandovima.

„Veseli nas dolazak na hrvatsko tržište i sretni smo zbog novih korisnika koji će ovim putem moći naučiti nešto novo i dokazati kako se životni standard može poboljšati na razne načine i u starijoj dobi. Odjel za istraživanje i razvoj naš je najveći odjel. Sastavljen je od više od 25 zaposlenika koji stalno rade na razvijanju najnovijih trendova, prikupljanju informacija i analizi podataka koji stvaraju sigurnije okruženje za starije osobe. U konačnici, starija generacija ujedno je i najmudrija generacija“, izjavio je Attila Civelek, regionalni marketing menadžer za Doro.

Telefone možete pronaći na prodajnim mjestima Heinzelova 96 i Iblerov trg 2 u Gradu Zagrebu ili na Mobis webshopu.

Osim izvrsne brige za klijente, tvrtka Doro također je poznata i po svojoj socijalnoj i ekološkoj odgovornosti.

Komentiraj