VIDEO: STRAVA U OHIJU Hicima u glavu pogubljeno osam članova jedne obitelji, djeca preživjela

Najmanje osam osoba ubijeno je u četiri pucnjave u američkoj saveznoj državi Ohio. Državni odvjetnik kazao je kako se vjeruje da su sve žrtve iz iste obitelji, a ubijeno je sedam odraslih i jedan 16-godišnjak. Smaknuti su pucnjam u glavu, a osumnjičenici su u bijegu, prenosi BBC.

Svjedoci pucnjava, koje su se dogodile u Piketonu, kažu kako je vjerojatno riječ o ‘obiteljskim problemima’. Okružni šerif kazao je kako su sve žrtve iz obitelji Rhoden. Troje djece iste obitelji preživjelo je pucnjave.

Policija još uvijek nije ustanovila motiv napada ni identificirala sve žrtve, pa postoji mogućnost da je među ubijenima i napadač. Tijela žrtava pronađena su u nekoliko kića u okrugu Pike, a mjesta zločina protežu se na 48 kilometara. Šerif je rekao kako je obitelj najvjerojatnije ciljana.

“Majka je ubijena u krevetu, a pokraj nje je bila beba stara samo četiri dana. Strašno”, rekao je državni odvjetnik Mike DeWine. Vlasti ne vjeruju da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu. FBI je priopćio kako pozorno prate razvoj situacije.

Komentiraj