VIDEO: STRASTVENI SKIJAŠ I BASE SKAKAČ U nesreći s padobranom poginuo ekstremni sportaš Eric Roner

Ekstremni sportaš i zvijezda MTV-jevog showa ‘Nitro Circus’ Eric Roner (39) poginuo je u ponedjeljak tijekom svečanosti otvaranja golf događaja u Squaw Valleyju u Kaliforniji. Nesretni Roner doživio je padobransku nesreću i udario u stablo.

Roner je bio dio grupe koja je izvodila performans s padobranima, a pri slijetanju je udario u drvo i ostao zapetljan visoko iznad tla. Dennis Walsh iz šerifovog ureda rekao je kako ga nisu uspjeli otpetljati i spustiti sa stabla jer je bio previsoko te je Roner proglašen mrtvim na mjestu događaja. Svi ostali padobranci sletjeli su sigurno. Šerifov ured pokrenuo je istragu.

Roner je bio dio posade ‘Nitro Circusa’, adrenalinskog showa sličnom Jackassu koji se prikazivao na MTV-u. Emisija se prestala prikazivati 2009. godine, nakon dvije sezone, a o njima je snimljen i dokumentarni film. Također, bio je vrlo uspješan i strastven skijaš i base skakač.

“Eric je bio nevjerojatna osoba. Sve oko sebe je uveseljavao i svaku situaciju napravio boljom”, rekao je Travis Pastrana, također član ‘Nitro Circusa’.

Komentiraj