facebook.com

VIDEO: Severina videom počastila milijun i pol pratitelja na društvenim mrežama

Najprodavaniji ženski izvođač novije hrvatske diskografije i najveća regionalna zvijezda, Severina, nekoliko je puta tijekom karijere punila najpoznatije koncertne dvorane širom regije, trijumfirajući s turnejom ‘Dobrodošao u klub’, koju su produkcijski mnogi svrstali uz bok turnejama svjetskih izvođača.

No, mnogobrojna i vjerna publika Severinu odavno prati i na društvenim mrežama. Upravo zbog tog Severina je odlučila počastiti svojih milijun i pol pratitelja; njih čak 900 tisuća Facebook fanova te 600 tisuća Instagram followersa.

Hashtagovi ‘Ljubav se ljubavlju vraća’ i ‘Volim što se volimo’ postali su zaštitni znak njezinih objava, a prihvaćeni su u tolikoj mjeri da se pod njima nalazi preko 100 tisuća objava Instagram korisnika.

Uz Facebook i Instagram, još jedna Severinina iznimno važna društvena platforma je YouTube kanal, na kojem, osim bogate kolekcije starih snimki, premijere doživljavaju i sve njezine nove pjesme i spotovi, stoga ne čudi kako je ukupan broj YouTube pregleda prešao brojku od čak 250 milijuna.

Video: Darko Drinovac

Styling: Petar Trbović

Šminka: Dajana Pajkić

Frizura: Martin Posavec

Komentiraj