VIDEO: Romantični video spot za novu pjesmu Željka Bebeka i Olivera Dragojevića

facebook.com

Pjesma ‘Ako voliš ovu ženu’ koju pjevaju Željko Bebek i Oliver Dragojević dobila je i video izdanje. Sve traženiji redateljski dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović snimili su emotivan ‘art spot’ koji prati ljubavnu priču kroz tri različite životne dobi.

“Spot prati tri generacije povezane u ljubavi. Plavi balon simbolizira male stvari koje nas u životu čine sretnima, dok medaljon sa satom simbolizira trajnu vrijednost veze. Snimalo se na prekrasnim lokacijama u Dragama, na Vranskom jezeru, Primoštenu, Splitu, Trakošćanu i Maksimiru. Snimanje je trajalo dugo, ali vrijedilo je”, objasnili su Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Željko Bebek i Oliver Dragojević pojavljuju se samo u nekoliko kadrova, a ljubavnu priču u ostatku spota sjajno su dočarala djeca Nika Štefanič i Petra Vidić, mladi zaljubljeni par – Marko Mihaljević i njegova djevojka Lana Grubišić te u završnim scenama Stjepana Brkić, Marko Abramović i dječak Toma Škorić.

Ovaj duet četvrti je single s novog albuma ‘Ono nešto naše’ poznatog glazbenika Željka Bebeka koji je već izašao u prodaju.

Album potražite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=949600

iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1280869281

Amazon: http://www.amazon.com

Deezer: http://deezer.com/hr/album/47173212

Pjesmu preuzmite na: http://singlovi.crorec.hr

Komentiraj