VIDEO: Rođendanska revija dizajnerskog dvojca ELFS

John Pavlish, Niko Goga, Saša Zinaja

Petnaestogodišnji stvaralački ciklus Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića je okrunjen na posebnoj modnoj predstavi u Hrvatskom institutu za povijest.

Brojni uzvanici i rođendanska revija Chameleon su dokazali da dizajnerski dvojac ELFS nastavlja hrabro kročiti u svom modnom izračaju. Modna pista se protezala raskošnom Zlatnom dvoranom i Pompejanskom sobom, a ženstvena kolekcija je prisutne zadivila jednostavnošću i elegancijom. Kolekcija Chameleon s lakoćom kombinira odjevne komade, prilagođava ih raznim ulogama te izražava svoju individualnost. ELFS se ni ovaj  put nisu odrekli boja.

“Ovom se prilikom želimo zahvaliti i na brojnim čestitkama od onih koji nažalost nisu mogli biti s nama. Posebno nas je obradovala Kolinda Grabar Kitarović koja nas je pred sami početak iznenadila velikim buketom cvijeća. To je još samo jedna potvrda našeg rada te relevantnosti našeg branda na domaćem tržištu“, rekao je Ivan Tandarić.

Rođendansku reviju podržala je i Hrvatska turistička zajednica, a iz prvih redova reviju je pratio Kristjan Staničić, direktor HTZ-a, koji je stigao u društvu supruge Barbare. U modnom spektaklu uživali su i Gari Cappelli, ministar turizma, Marinka Akrap, Petar Grašo, potom Indira Levak, Tatjana Jurić, Barbara Nola, Ana Begić Tahiri, Nikolina Pišek, Tihana Harapin Zalepugin, Danijela Gračan, Doris Pinčić Rogoznica, Marijana Batinić, Lelja Filipović, dizajnerice Boudoir, Domenica Žuvela…

Komentiraj