HINA/ Damir SENČAR

VIDEO: RAZGOVOR UGODNI Pogledajte susret Modrića i Ramosa nakon velike pobjede Hrvatske

Svi svjetski mediji raspisali su se o velikom iznenađenju i hrvatskoj pobjedi protiv Španjolske u trećem kolu skupine D. Tim više što je Španjolska na stadion u Bordeauxu istrčala u najjačoj postavi, a Hrvatska s čak pet promjena u odnosu na prve dvije utakmice. Ipak, najzanimljiviji detalj im je, čini se, poruka Luke Modrića sa klupe i savjet Danijelu Subašiču u koju stranu da ide prilikom izvođenja jedanaesterca Sergija Ramosa. ‘Poštar’ je bio Darijo Srna.

Subašić je sa smješkom primio na znanje poruku Modrića, poslušao ga i obranio penal Ramosu, koji bi Španjolce doveo u vodstvo 2:1. “Luka Modrić toliko je dobar da odluuje utakmicu i s klupe”, samo je jedan u moru komentara na društvenim mrežama.

https://twitter.com/TheKingSR4/status/745551823025537028

Nakon završetka utakmice suigrači iz Real Madrida, Modrić i Ramos prvo su se susreli na travnjaku, a kasnije i kod svlačionica. Prema snimkama, čini se da Ramos ne zamjera Luki što je na neobičan način pomogao Hrvatskoj do prvog mjesta u skupini D i lakšeg ždrijeba u daljenjem natjecanju, a Španjolsku gurnuo prema Italiji.

https://twitter.com/RealEsparta/status/745442369147908096

Komentiraj