VIDEO: RASISTIČKE UVREDE U SRBIJI Partizanov Brazilac teren napustio u suzama

Partizanov brazilski nogometaš Everton Luiz napustio je u nedjelju travnjak u suzama zbog rasističkog vrijeđanja navijača Rada tijekom 90 minuta utakmice, koju je Partizan pobijedio sa 1:0.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, Luiz je prišao tribini s navijačima Rada i pokazao im srednji prst. Prema Luizu tada su dotrčali nogometaši Rada, a zamalo je došlo i do fizičkog sukoba, ali spriječili su ga nogometaši Partizana i vodstvo Rada. U trenutku kada su Partizanovi nogometaši pozdravljali svoje navijače, brazilski se nogometaš slomio i zaplakao.

“Moja obitelj i ja zavoljeli smo Srbiju, ovdje se osjećamo kao kod kuće i baš zato nisam mogao sakriti suze koje su same krenule. Tijekom svih 90 minuta trpio sam rasističke napade s tribina. Dodatno su me uznemirili i nogometaši Rada koji su, umjesto da smire situaciju, samo gledali i podržavali situaciju. Našao sam se u grotlu ljudi bez emocija koi su me samo još dodatno napadali umjesto da me zaštite”, rekao je Luiz nakon utakmice, prenose beogradski mediji.

Komentiraj