VIDEO: Quentin Tarantino: Nakon mirovine ću pisati romane i kazališne predstave

Slavni holivudski redatelj Quentin Tarantino odlučio je što će raditi kada ode u ‘filmsku mirovinu’. U razgovoru za Hollywood Reporter Tarantino je rekao kako će se posvetiti pisanju romana i kazališnih predstava, kao i režiranju istih.

Javnost već dugo uvjerava kako će u mirovinu nakon što napravi 10 filmova. Njegov posljednji, ‘The Hateful eight’, biti će mu osmi. “Zato ih brojim. Imam još dva filma. U određenom trenutku želim jednostavno prestati”, rekao je Tarantino.

Kazao je kako bi na kazališne daske želio postaviti ‘The Hateful Eight’ da vidi kako će se drugi glumci snaći u njegovim likovima. Film je, zanimljivo, i započeo na kazališnim daskama, prvo čitanje scenarija obavljeno je na kazališnoj pozornici.

https://www.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis

Upitan žali li za čim u svojoj karijeri, Tarantino je odgovorio: “Jedina stvar je što žalim zbog svog ponašanja kada snimamo filmove. Pogotovo kada se radi o nekom dugom snimanju. Dojadi ti, samo se želiš maknuti. Sažaljevaš se, a prema drugima si šu*** i zanovijetalo. Žao mi je zbog toga”, otkrio je.

‘The Hateful Eight’ u kina dolazi početkom sljedećeg mjeseca.

Komentiraj