VIDEO Pucnjava u srednjoj školi u Teksasu

Pixabay

U srednjoj školi u američkoj saveznoj državi Teksas u gradu Santa Fe dogodila se pucnjava (foto ilustracija), piše CNN pozivajući se na izjavu dužnosnika, javlja N1.

Zamjenik ravnatelja škole Cris Richardson kazao je da je uhićen napadač koji je pucao u školi. Škola je na svojoj Facebook stranici potvrdila da je u pucnjavi bilo ozlijeđenih, no nisu napisali koliko.

Napadač je navodno ušao u učionicu i počeo pucati. Jednu djevojku je ranio u nogu, ispričao je očevidac. Škola je odmah zatvorena, a učenici se evakuiraju iz nje.

Kim Sullivan, majka 17-godišnje učenice iz te škole, kazala je CNN-u da ju je nazvala kćer i rekla da je u školi bila pucnjava. Kazala joj je da su im rekli da trče pa su pobjegli na obližnju benzinsku postaju.

Na snimci objavljenoj na Twitteru vidi se kako su policajci dio učenika odveli na travnjak te su morali isprazniti svoje školske torbe. Sin glavnog trenera momčadi američkog nogometa u školi Myles Kanipes kazao je CNN-u da je njegov otac izvodi učenike na obližnju benzinsku postaju.

https://twitter.com/moneyries/status/997474054817886208

Komentiraj