VIDEO: PUBLIKA SE NE OBAZIRE NA KRITIČARE ‘Suicide Squad’ s rekordnim otvaranjem

Screenshot/YouTube

‘Suicide Squad’ (ili u hrvatskom prijevodu ‘Odred otpisanih’) u prvom vikendu prikazivanja u Sjevernoj Americi zaradio je 135 milijuna dolara, pokazujući tako da se negativne kritike koje je dobio, neće odraziti na zaradu i ogroman interes publike za film u čijem je središtu pažnje ‘all-star’ ekipa superzlikovaca.

Kako je i najavljivano, ‘Suicide Squad’ je već srušio svoj prvi rekord, postavši film s najboljim otvaranjem na box-officeu u mjesecu kolovozu, svrgnuvši s prvog mjesta ‘Guardians of the Galaxy’ koji su zaradili 94 milijuna dolara.

Kritičari su poprilično ‘popljuvali’ film, navodeći da je dosadan i nimalo smiješan, pa čak i ‘najgori od najgorih’. Ipak, gledatelji se nisu previše osvrtali na to što kritičati imaju za reći, obzirom da je ‘Suicide Squad’ jedan od najiščekivanijih filmova godine.

Glavne uloge u filmu imaju Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Cara Delevingne, Jai Courtney, Karen Fukuhara i Viola Davis. “Ne možemo vjerovati, ovakvoj zaradi se stvarno nismo nadali. Očito postoji neslaganje kritičara i publike”; rekao je potpredsjednik Warner Borsa Jeff Goldstein.

Između petak i nedjelje, film je zaradio još 132 milijuna dolara izvan Sjeverne Amerike.

Box Office, Sjeverna Amerika:
1. Suicide Squad – $135.1m (£103.5m)
2. Jason Bourne – $22.7m (£17.4m)
3. Bad Moms – $14.2m (£10.9m)
4. The Secret Life of Pets – $11.6m (£8.9m)
5. Star Trek Beyond – $10.2m (£7.8m)

Komentiraj