VIDEO: Prodaja dresova Juanfrana porasla za čak osam puta

Prodaja dresova braniča Atletico Madrida Juanfrana povećala se za čak osam puta u klupskim trgovinama nakon što je nogometaš promašio jedanaesterac u fialu Lige prvaka, u kojem je naslov prvaka Europe odnio njihov gradski rival Real Madrid.

Juanfran je bio jedini od osam izvođača penala koji je promašio. Nakon završetka finala Juanfran je bio slomljenog srca, ali navijači su stali iza njega. Popularnost njegovog dresa sa brojem 20 toliko se povećala da je sada u rangu s dresovima Fernanda Torresa i Antoinea Griezmanna, najvećih zvijezda kluba.

Igrač Atletica nakon utakmice je prišao navijačima Atletica i zatražio njihov oprost, a zauzvrat je dobio ovacije. Kasnije se u otvorenom pismu 31-godišnjak zahvalio navijačima što su s njim podijelili tugu i obećao im da će Atletico uskoro osvojiti Ligu prvaka.

“Prije dvije godine rekao sam vam da ćemo ponovno igrati u finalu Lige prvaka, a sada vam kažem da će naš kapetan Gabi podići trofej Lige prvaka, prije ili kasnije. Tada ćemo svi zajedno slaviti na Neptunu”, napisao je.

Komentiraj