Miranda Cikotic/PIXSELL

VIDEO: PRIPREME HAJDUKA ‘Bili’ slavili protiv slovačkog prvaka

Nogometaši Hajduka u ponedjeljak su odradili drugu pripremnu utakmicu u turskom Belenu, u kojoj su slavili protiv slobačkog prvaka Trenčina sa 4:2.

‘Bili’ su došli u vodstvo već u drugoj minuti, kada je pogodio Juranović na asistenciju Saida. U 23. minuti Vojković je nabacio iz kornera, a Said pogodio glavom. Isti igrač postiže i svoj drugi pogodak u 36. minuti. Pucao je sa 16 metara u donji lijevi kut slovačkog vratara. U 39. minuti Hajduk odlazi na 4:0 – nakon solo prodora Futacs je pogodio s desetak metara.

Hajduk je u drugom poluvremenu primio dva pogotka, i to u samo dvije minute – Prekop je bio ‘koban’ u 80. i 82. minuti. Trenčin je imao i penal, ali njega je obranio mladi vratar Hajduka Karlo Letica.

“U prvom dijelu je to bio intenzitet kakav sam želio, ali želim još više posjeda u središnjem dijelu terena. Sviđa mi se ono što smo prikazali u prvom dijelu, ali inzistirat ću na još većem posjedu”, rekao je trener Joan Carrillo nakon utakmice za hajduk.hr.

Vrlo je zadovoljan defanzivnim zadacima, ali i onim napadačkim. Carrillo je posebno pohvalio Saida, dvostrukog strijelca i asistenta, te Marka Futacsa. “Kad je momčad kompaktna, stvara puno prilika i jako je opasna za suparnika”, naglasio je.

“Sretan sam iz dana u dan zbog napretka moje momčadi, ritmom u kojem su odigrali većinu ovog dvoboja, ali ponovit ću, ono na čemu ću svakako i dalje inzistirati je još veći posjed lopte”, zaključio je Carrillo.

Komentiraj