Prima grupa

VIDEO: Prima grupa otvorila salon u Westgate Shopping Cityju

Najveći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, obogatila je svoju razgranatu mrežu otvaranjem ekskluzivnog salona u Westgate Shopping Cityju.

Na 2 300 četvornih metara predstavljene su kolekcije namještaja za opremanje cijelog doma, koje su dizajnirane i proizvedene u Primi. Novu kolekciju odlikuju suvremeni dizajn, vrhunska kvaliteta bazirana na pažljivo odabranim prirodnim materijalima, funkcionalnost, modularnost te visoka estetika i trajnost. Posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja.

“Ovo je 57. salon u našoj mreži, no prvi u nizu naših salona, gdje ćemo vas, uz naše premium kolekcije namještaja, upoznati i s linijom COCO maison. Uskoro će i ostali Prima saloni u ponudi imati ovaj visoko moderni i trendi dekorativni asortiman, koji kreira vrhunski tim nizozemskih dizajnera. Uvjereni smo da, zahvaljujući ovom partnerstvu, na tržištu nudimo jedinstvenu kombinaciju dva snažna brenda koja se međusobno savršeno nadopunjuju”, poručio je povodom otvaranja novog salona Renato Radić, direktor i vlasnik Prima grupe.

Prošećite se COCO maison izložbenim prostorom unutar Prima salona Westgate…

Komentiraj