facebook.com

VIDEO: Momčad Honda Racing BSB se prisjeća sezone i veseli se novim izazovima

Sportska momčad Honda Racing BSB je ostvarila dobar rezltat u ovogodišnjem natjecanju Bennetts British Superbike Championshipa. Racing tim je nedavno objavio da Xavi Forés napušta momčad i da će se priključiti World Superbike natjecanju. Poželimo mu sreću.

Andrew Irwin je ove sezone osvojio osmo mjesto u ukupnom poretku vozača, samo jedan bod od sedme pozicije. Forés nije završio treću utrku na zadnjem triplehederu i kraj sezone ovjenčao je devetim mjestom. Tom Neave je u Superstock 1000 Championshipu zauzeo čvrstu, trinaestu poziciju.

Sezona s utrkama na najpoznatijim stazama u Ujedinjenom Kraljevstvu počela je u travnju na Silverstoneu. Forés, Irwin i Tom Neave su sjeli na Hondu CBR1000RR Fireblade i poboljšali prošlogodišnji rezultat, a isti model za 2020. godinu će vozače odvesti prema novim uspjesima.

Na stazi Truxton je ostvaren veliki uspjeh, Andrew Irwin je donio prvu pobjedu za momčad i osvojio šesto mjesto u poretku. Mladi Tom Neave je zablistao na asfaltu uz šume Cadwell Parka, osvojio je treće mjesto i petu poziciju u ukupnom poretku. Podsjetimo kako je Xavi Forés na početku sezone u Donington Parku osvojio treće mjesto.

Komentiraj