Screenshot YouTube

VIDEO: Predstavljena inovativna digitalna platforma MyPharmaBook

Tvrtka Salveo predstavila je na druženju s predstavnicima farmaceutske industrije inovativnu digitalnu platformu namijenjenu djelatnicima farmaceutske zajednice – MyPharmaBook.

Salveo neprestano prati trendove i ima misiju biti pionir u farmaceutskoj zajednici kojoj redovito daje svoj doprinos, ovoga puta u kreiranju novog komunikacijskog kanala. Vizija je bila stvoriti moderno dizajniranu, atraktivnu mobilnu aplikaciju koja je dovoljno jednostavna da ju može koristiti svaki djelatnik ljekarne.

“Predstavljanje MyPharmaBook platforme i mobilne aplikacije za nas je najveći digitalni projekt godine. Naša B2B digitalna platforma nije stvar sreće ili slučajnosti, već rezultat snažnog leadershipa, predanog i intenzivnog rada, puno učenja iz vlastitih pogrešaka, jasnih ciljeva te hrabrosti da zakoračimo u nepoznato. Svjesni smo da je ovo tek početak i da će za uspjeh MyPharmaBooka biti ključna naša predanost i posvećenost projektu, osluškivanje naših kupaca i zajedničko kreiranje sadržaja koji će biti koristan ljekarničkim timovima u svakodnevnom radu“, rekla je Mirna Radošević, predsjednica uprave Salveo CEE grupe.

Više o inovativnoj B2B MyPharmaBook digitalnoj platformi, čiji je cilj povezati i kreirati nove komunikacijske trendove u farmaceutskoj industriji, uzvanici su saznali uz zanimljive goste i paneliste. Nakon panela, predstavnica tvrtke provela je uzvanike korak po korak kroz platformu koja je besplatna za download. Nekoliko stotina predstavnika farmaceutske industrije imalo je jedinstvenu priliku među prvima isprobati njene mogućnosti.

Digitalizacija je unaprijedila sve sfere poslovanja i uvelike je pojednostavljena i olakšana komunikacija. Platforma u par jednostavnih koraka zbližava sve ljekarnike i ljekarničke timove, olakšava im komunikaciju i poboljšava protok informacija.

https://youtu.be/Ej7Hj1HWutQ

Komentiraj