facebook.com

VIDEO: Jedinstveni gradski automobil Mitsubishi Space Star (Mirage)

Mitsubishi Space Star (Mirage) poznati je model japanskog proizvođača automobila Mitsubishi Motors.

Ovaj gradski automobil proizvodio se od 1978. do 2003. godine, a od godine 2012. proizvodi se šesta generacija ovog popularnog subcompact modela.

Model Mitsubishi Space Star 2017 ima novi usavršen vanjski dizajn, poboljšane performanse i ‘novu’ unutrašnjost. Oštar, sportski dizajn smanjio je težinu vozila, tu su i nove LED svjetiljke za maglu, sportske felge i stražnji spoiler koji otkrivaju njegov živahan duh.

Unutrašnjost, upravljačka ploča, volan i mjenjač su isto redizajnirani, istaknimo i nove tekstilne materijale sjedišta. Od mogućih dodataka nudi vam se 300-watt Rockford-Fosgate™ audio sistem s EcoPunch-em™ te software sustave Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Standardni motor je 1.2-litreni trocilindrični DOHC motor opremljen s Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control (MIVEC) tehnologijom koja maksimalizira efikasnost goriva i ima vrlo nisku emisiju štetnih plinova.

Sustav kočenja je još sigurniji, uz (ABS) na sva četiri kotača, Electronic Brake-force Distribution (EBD) i Brake Assist, automobil je opremljen većim disk kočnicama i bubnjevima od prijašnjeg modela.

Sedam airbagova uklopljeno je u Supplemental Restraint System (SRS), tu su još Tire Pressure Monitoring System (TPMS) i Active Stability Control (ASC) sa sustavom Traction Control Logic (TCL).

Mala potrošnja goriva, dugogodišnja garancija i povoljna cijena i dalje su ‘zaštitni znak’ ovog popularnog gradskog automobila.

https://youtu.be/PMBO7dzNP5I

https://youtu.be/OK53A4VScPo

https://youtu.be/IfU_xNu_hVg

https://youtu.be/rtPogvrc5n0

https://youtu.be/tsJ9ncLXwE0

Komentiraj