VIDEO: PONOVNO SE PRIČA O SUĐENJU I TERENU Burić: “Ovo je oranica, ovdje se sade krumpiri. To je žalosno”

Sanjin Strukic/PIXSELL

Nogometaši Hajduka poraženi su u subotu od Lokomotive u Kranjčevićevoj sa 2:1. Ipak, nakon utakmice ponovno se priča o sucima i nedosuđenom jedanaestercu za Hajduk u posljednjoj minuti susreta, zbog igranja rukom Barišića u šesnaestercu.

“Bolje da ništa ne govorim, jer ako progovorim plašim se da bih mogao u zatvor!”, rekao je ‘vruća glave’ predsjednik Hajduka za Slobodnu Dalmaciju. Kasnije je dodao: “Ne smijem puno govoriti, ali jednu riječ mogu. Lakrdija!”

Ipak, ‘hladnije glave’ i bez komentara na suđenje bio je Hrvoje Milić koji je poručio da trebaju izvući pouke iz današnje igre. “Nema se kome što zamjerit, ali mislim da se moramo postaviti drugačije, problem nastaje kad ne zabijemo iz prve šanse. A na ovakvom terenu nema velike igre. Što se tiče htijenja mislim da smo pokazali karakter i s igračem manje došli na korak do izjednačenja što bi bilo zasluženo”, kazao je.

Borna Barišić, akter sporne situacije, nakon utakmice je rekao da se ne sjeća je li igrao rukom ili ne. “A što ću se praviti pametan, kad ni sam ne znam, trebam i ja to vidjeti na televiziji kako je izgledalo, ne znam… Bilo je sve u trenutku, nije da bježim od odgovora, nego ne sjećam se i nisam siguran”, kazao je.

Burić: Žalosno je za igrače obje momčadi da riskiraju svoje zdravlje na ovakvim terenima

“Danas je bila jedna nogometna utakmica koja se ne može takvom nazvati. Obje su momčadi u takvim uvjetima pokušavale odigrati ono što je moguće”, rekao je na početku konferencije za novinare trener Hajduka Damir Burić osvrnuvši se na katastrofalno stanje travnjaka na kojem se danas igralo.

Burić je Lokomotivi čestitao na pobjedi, a svojim je igračima zamjerio pristup u prvom poluvremenu, kada su imali velikih problema u organizaciji napada, što je Lokomotiva jako dobro iskoristila. Naglasio je kako je njegova momčad drugo poluvrijeme odigrala pravo ‘hajdučki’, na što nema prigovora.

“Ovaj se teren ne može nazvati nogometnim terenom. Ovo je oranica, ovdje se sade krumpiri. To je žalosno”, još je jednom naglasio u kakvim su uvjetima danas momčadi Hajduka i Lokomotive igrale. “Žalosno je za igrače obje momčadi da riskiraju svoje zdravlje na ovakvim terenima.”

Komentiraj