Irski UFC borac Conor McGregor izazvao je sinoć incident u Barclays Areni u New Yorku, zbog čega ga je njujorška policija i privela. On se pojavio u Areni, gdje se u noći sa subote na nedjelju održava UFC 223 event, na kojem ne sudjeluje, te zajedno sa svojom svitom počeo raditi nerede. McGregor je bacio kolica na jedan od autobusa, u kojem su se nalazili borci sa eventa koji su završili s medijskim obvezama, te rabio prozor.

U incidentu je ozlijeđen borac Michael Chiesa, na kojeg su pali komadi stakla zbog čega je zaradio posjekotine na licu. Zbog ozljede je otpala njegova borba u glavnom dijelu programa protiv Anthonyja Pettisa. U bolnicu se javio i Ray Borg koji tvrdi da mu je upao komad stakla u oko te je skinuta s popisa i njegova borba protiv Brendona Morena u uvodnom dijelu programa.

McGregor je potom pokušao baciti dio ograde na drugi autobus, ali je u tome spriječen. U tom drugom busu se nalazio Khabib Nurmagomedov koji se ovog vikend s Maxom Hollowayjom bori za naslov u McGregovorovoj lakoj kategoriji.

Zbog incidenta McGregoru je zabranjen dolazak na UFC 223, kao i Artemu Lobovu, čija je sutrašnja borba s Alexom Caceresom na kraju otkazana zbog njegovog sudjelovanja u incidentu.

 

Komentiraj