VIDEO: Poduzetnički sajam Kongresa poduzetnica će se održati 08. ožujka

facebook.com

Više od sedamdeset poduzetnica i poduzetnika iz Hrvatske i jugoistočne Europe predstavit će svoje poslovne aktivnosti na drugom po redu Poduzetničkom sajmu Kongresa poduzetnica koji će se održati u četvrtak (08. ožujka) u zagrebačkom City centru Plaza.

Zanimljivost ovogodišnjeg Poduzetničkog sajma je premijerno predstavljanje desetak poslovnih projekata žena u poduzetništvu.

“Vjerujem da će upravo Poduzetnički sajam u sklopu Kongresa poduzetnica 2018. biti prava prilika za promociju poduzetništva, ali i razmjenu iskustava i znanja te stvaranje novih poslovnih kontakata. Imali smo sreću što je naša kvaliteta prepoznata, jer bez pojedinih općina, gradova i županija koje su pomogle realizaciju Poduzetničkog sajma u ovom obujmu kojega predstavljamo ove godine, ne bi bila moguća. U projektu sajma sudjelovala je Međimurska, Varaždinska i Krapinsko-zagorska županija koje će s nama u organizaciji predstaviti poduzetničke aktivnosti, proizvode i usluge svojih lokalnih sredina. Jednaku suradnju uspostavili smo s gradovima Nova Gradiška, Sinj, Pakrac i Vukovara koji na Dan žena stižu sa svojim poduzetnicama i poduzetnicima predstaviti bogatstvo njihovog poslovnog angažmana”,  najavila je Slavica Šipicki, direktorica Poduzetničkog sajma Kogresa poduzetnica 2018.

Slavica Šipicki

Na Sajmu će se predstaviti poduzetnice iz raznih djelatnosti od izdavačke, uslužne, turističko-hotelijerske, smještajne, umjetničke djelatnosti, estetske medicine i kozmetologije, proizvodnje zdrave hrane, dizajniranje tekstila i odjeće, izrade suvenira i unikatnog nakita…

“Bez partnera, pokrovitelja i sponzora ne bi bilo ni Kongresa poduzetnica”, ističe organizator okupljanja, Virtualni ženski poduzetnički centar.

kongres.poduzetnica.hr

Komentiraj